Coronavirus update 20 mei

We zijn nu inmiddels diverse weken gesloten en informeren u over de stand van zaken.

Diverse verenigingen mogen vanaf 1 juni 2020 weer hun activiteit opstarten in ‘t Tejaterke met een maximum van 30 personen per zaal volgens een goedgekeurd protocol door de gemeente Best. Er is nog niet voor alle verenigingen groen licht gegeven door het kabinet. Dit geldt voor de muziek-, zang-, dans- en musicalgroepen. Deze moeten nog afwachten wanneer zij weer kunnen starten.

Voor meer informatie over repetities, bijeenkomsten, lessen en cursussen kunt u contact opnemen met uw vereniging of dansschool.

Door de coronacrisis zijn alle voorstellingen in ’t Tejaterke afgezegd tot na 1 september. De meeste voorstellingen zijn verplaatst naar een latere datum dit jaar.

Wat betekent dat voor uw tickets?
We communiceren nog over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we contact met u op.

Steuntje in de rug
We krijgen veel vragen of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ’t Tejaterke.

We danken u voor uw begrip, geduld en het vertrouwen. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. En natuurlijk hopen we u in goede gezondheid terug te zien!

Bestuur stichting ‘t Tejaterke