Best Tribute: ABBA Tribute Band (Geweest)

vrijdag 18 maart 2022 | 19:30 uur

Duur: 3,5 uur

De Beste abba tribute, hommage aan ABBA en de sfeer van de jaren 70 en 80.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en in totaal meer dan 370 miljoen platen). Ook typerend voor de muziek van ABBA is dat er veel emotie (van vreugde tot verdriet) zal ontstaan! ABBA heeft tussen 1972 en 1982 haar signatuur in de popmuziek achtergelaten. Polyfonie zingen is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om de karakteristieke ABBA-sound te benaderen. Hoezeer de muziek van ABBA mensen nog steeds in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute.

Wanneer de voorstelling wegens Corona niet door kan gaan, wordt de voorstelling verplaatst en blijven de kaarten geldig.
Indien u niet kan op de verplaatste datum krijgt u uw aankoopbedrag volledig terug betaald.

Met 6 muzikanten staat de ABBA Tribute Band garant voor een zeer gezellige avond, met “ja, ik kende alle liedjes” repertoire.

De band is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Door toewijding aan de originele composities en het bewaren van de nodige authenticiteit blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest. Met twee topvocale Dancing Queens vooraan en stevig muzikaal vakmanschap erachter is succes verzekerd van een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! HET BESTE abba eerbetoon voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer.

Zie ook