De Andersons – Hier dooft niets met Björn van der Doelen (Afgelast)

| De Andersons
vrijdag 21 juni 2019 | 20:00 uur
Entree: € 13,50

Wegens weinig belangstelling afgelast

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, ver-stillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.
In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Deze avond is dat muzikant Björn van der Doelen, ook wel bekend als ‘de parel van Brabant’.

Björn speelde als profvoetballer voor PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Brabantse Americana is misschien de meest treffende omschrijving van zijn muziekstijl. Prachtige luisterliedjes met soms een rauw randje en altijd reikend tot het hart. Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze Brabantse Americana artiest van groot formaat vertellen en zingen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over de Andersons:
“Wonderschone liedjes”. “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.” “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”


Credits
De Andersons: Anna Ågren en Roel Dullaart
Tekst: Anna Ågren, Roel Dullaart en Roxanne Hellevoort
Muziek: Roel Dullaart en Mirek Walton
Regie: Karina Kroft

Zie ook