“Doen in ’t Tejaterke” (Geweest)

| PVGE afdeling Best
zondag 24 juli 2022 | 13:00 uur

Duur: 4 uur

Bezoek ons evenement ‘Doen in ’t Tejaterke’ op zondag 24 juli

PVGE Best organiseert een open dag die voor iedereen toegankelijk is, dus ook voor de toevallige passant! Op 24 juli vanaf 13:00 uur is iedereen welkom bij ons Doen in ’t Tejaterke, Max de Bossustraat 1, 5684 CG in Best.

Verdeeld over de ruimten van ‘t Tejaterke tonen onze 30 clubs, commissies, ondersteuners en vrijwilligers wat zij de leden te bieden hebben.

Neem gerust je moeder, buurman, of wie dan ook mee, als je denkt dat PVGE Best iets interessants, nuttigs of gezelligheid voor hem of haar heeft.

Geniet in gemoedelijke sfeer van wat onze leden laten zien en wat de te gast zijnde amateur­kunste­naars uit de omgeving aan kunstige werkstukken creëerden. De schilders hebben een tentoonstelling opgezet van hun mooiste werken, ook worden schilderijen geveild. De houtsnijder toont naast zijn kunstwerken ook de apparatuur waarmee hij werkt. Maak kennis met de leesclub, de yogaclub, de reisclubs of de theaterclub. Je kunt ook aan tafels meespelen met de spellenclub of instructie en informatie krijgen bij de kaartenmakersclub, de biljartclub of de postzegelclub. Liefhebbers kunnen prachtige foto’s van de fotoclub bewonderen. Wie zijn laptop of GSM de baas wil worden kan terecht bij de computerclub. Wil je daarentegen ver terug in de tijd om je stamboom en voorouders te kennen, dan is er de genealogieclub.

Muziek kan ook: het PVGE-koor is vertegenwoordigd en een orkestje luistert aanvang en sluiting van dit evenement op. Mis ook de zanggroep BestLeuk niet, die zeker enkele meezingers ten gehore gaat brengen. Voor degenen die houden van dans is er de demonstratie van de jazz dansgroep. Dus kom kijken en luisteren, het wordt een feest van ontmoeten en gezelligheid.

Zie ook