GezondBest samen fit (Geweest)

| SeniorenRaadBest
donderdag 14 oktober 2021 | 14:00 uur

Duur: 1,5 uur
Gezond Best samen fit is een nieuw omvangrijk project van een aantal samenwerkende organisaties in Best dat vandaag van start gaat en volgend jaar volop zal gaan lopen.
Dit project richt zich op iedereen, ongeacht leeftijd, die tot deze gelukkige groep wil gaan behoren en graag gezonder wil gaan leven.
Daarom nodigen wij graag iedereen uit om deel te nemen aan de start- en informatiebijeenkomst van het project. De opening zal worden gedaan door de wethouders Van der Hamsvoord en Dijkhoff. Uiteraard is er vooraf een lekker kopje koffie of thee en is er genoeg ruimte om zelf ook bij te praten.  Een groot aantal aanbieders werken in het project samen om een maatwerk programma aan te bieden waar je in klein groepsverband aan kan meedoen. Deze ondersteuning wordt gegeven door een netwerk van diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, sportcoaches en lifestyle-coaches en sluit aan op het aanbod van de verenigingen in Best.
Dit project is een gezamenlijk initiatief van de SeniorenRaadBest (met daarin de seniorenverenigingen PVGE-Best als trekker van het project en KBO-Best), Gezond Best-Oirschot en Fysiotherapie G. Daane en wordt ondersteund door de Gemeente Best en vele professionals zoals huisartsen, praktijkondersteuners, diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, sportcoaches en lifestylecoaches.
U kunt zich aanmelden voor (kosteloos) deelnemen aan de informatiebijeenkomst op 14 oktober bij mevrouw Wilma Hartman: www.hartmancoaching.com of telefonisch: 0683992267.