Hairspray (Uitverkocht) (Geweest)

| Musicalstudio Batico
vrijdag 15 november 2019 | 20:00 uur (Uitverkocht!)
zaterdag 16 november 2019 | 20:00 uur (Uitverkocht!)
zondag 17 november 2019 | 14:30 uur (Uitverkocht!)
zondag 17 november 2019 | 19:30 uur (Uitverkocht!)

Hairspray is een vrolijke, humoristische musical met een maatschappijkritisch randje, gespeeld door de productie groep van musicalstudio Batico. Vol met Rock ’n Roll en Rhythm & Blues. Een vrolijk blik in het verleden voor de hele familie.

Musicalstudio Batico presenteert de Broadwaymusical HAIRSPRAY van Marc O’Donnell/Thomas Meehan, vertaling van Allard Blom. Voor de musical zijn de liedteksten geschreven door Marc Shaiman en Scott Wittman en de muziek is van Marc Shaiman. (Based on the new line cinema film written and directed by JOHN WATERS)

Het verhaal:

Hairspray vertelt het verhaal van de enthousiaste, talentvolle Tracy Turnblad.
Baltimore, 1962. Het is de tijd van Rock ’n Roll, zwart-wit TV’s, de Cuba Crisis, Chubby Checker en Ray Charles. Tieners in Baltimore leven van nieuwe hit naar nieuw tieneridool en die zie je natuurlijk op de enige hippe Tv-show van Baltimore: “De Corny Collins Show”. Week in week uit dansen mooie tieners op de muziek van hun favoriete artiesten en dromen zij van beroemd zijn. Zo ook Tracy! Als er audities zijn voor een nieuw lid van de show, staat ze vooraan in de rij. Ondanks de waarschuwingen van haar schuchtere moeder Edna gaat ze er heen en wordt, tot haar verbazing, aangenomen. Maar al snel komt ze erachter dat, achter de schermen, niet alles is wat het lijkt…. Waarom wordt er onderscheid gemaakt tussen mooi en lelijk, wit en zwart, slank en dik? Waarom is er geen ruimte voor Rhythm & Blues? Kan Tracy de status quo doorbreken? Is er ruimte voor verschil? Is niet iedereen gewoonweg mooi zoals hij of zij is?

Hairspray is een vrolijke, humoristische musical met een maatschappijkritisch randje, gespeeld door de talenten van musicalstudio Batico. Vol met Rock ’n Roll en Rhythm & Blues. Een vrolijk blik in het verleden voor de hele familie.

Theaterarrangement

Nu ook bij ’t Tejaterke te bestellen: Een Theaterarrangement. Je krijgt dan een driegangendiner bij Quatre Bras, Nieuwstraat 79 in Best en aansluitend de musicalvoorstelling Hairspray in het ’t Tejaterke. En dit voor slechts €45,00 p.p. Bij beide locaties is voldoende parkeergelegenheid.

LET OP! De theaterarrangementen zijn alleen te boeken op de avondvoorstellingen!

Voor het driegangendiner kun je kiezen uit vis of vlees. Quatre Bras zal via mail contact opnemen met diegenen die een theaterarrangement hebben geboekt. Dit ook om te vragen of er nog voedselallergieën zijn waar ze rekening mee moeten houden.

Het theaterdiner begint vanaf 17.45 uur bij Quatre Bras. Een kwartier voor aanvang van de voorstelling gaan de theaterdeuren open. Heeft u nog meer vragen, dan kunt u mailen naar musicalstudio@batico.nl.