Kolder in de Polder (Afgelast)

| KBO-Best, De Jeugd van Vroeger
donderdag 12 maart 2020 | 14:00 uur
vrijdag 13 maart 2020 | 20:00 uur
zaterdag 14 maart 2020 | 20:00 uur
zondag 15 maart 2020 | 20:00 uur

Let op! Deze uitvoering is naar aanleiding van de besluiten van het RIVM ten aanzien van het Coronavirus afgelast.

Helaas hebben wij bericht gehad dat het evenement Kolder in de Polder geen doorgang kan vinden i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. De bezoekers die al een entreebewijs gekocht hebben worden zo spoedig mogelijk benaderd. Wij hebben van de organisatie het volgende bericht ontvangen:

KBO BEST NEEMT HAAR VERANTWOORDELIJKHEID
TONEELUITVOERINGEN “KOLDER IN DE POLDER” GAAN NIET DOOR

In de afgelopen dagen zijn er veel berichten over het Coronavirus voorbij gekomen.

Het bestuur van KBO Best heeft de laatste dagen dan ook frequent met diverse relevante partijen contact gehad over het al dan niet laten doorgaan van de voorstellingen van de toneelgroep “De jeugd van vroeger”.

Haar verantwoordelijkheidsgevoel, voor al dan niet bij haar aangesloten senioren, heeft tot dit bestuursbesluit geleid. Senioren in het algemeen maar vooral de ouderen onder hen vormen een meer kwetsbare groep. Het bestuur wil risico’s die de gezondheid van senioren in gevaar kunnen brengen zoveel mogelijk beperken.

Mensen die een toegangskaartje hebben gekocht worden verzocht deze goed te bewaren. Het kaartje geeft recht op het bijwonen van een toneeluitvoering op een nader te bepalen tijdstip. We houden u op de hoogte via onze Nieuwsbrief, onze website www.kbobest.nl en onze facebookpagina.

Bestuur van KBO Best

Zie ook