Lunchconcert – Stemmen voor De Vlinder (Geweest)

, | Team De Vlinder / Mont Ventoux
zondag 14 oktober 2018 | 11:30 uur aanvang | 11:00 uur zaal open

Ook dit jaar organiseert Team De vlinder weer een lunchconcert, waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat: het KWF én Bijna Thuis Huis de Vlinder in Best. We zijn bijzonder trots dat zowel gelegenheidskoor SOL als het a capella quartet Unlimited Barbershop de derde editie van het lunchconcert vocaal komen opluisteren. ​Na het concert sluiten we af met een zeer uitgebreide en gezellige lunch in het theatercafé. Het belooft al met al weer een muzikaal én culinair geslaagde happening te worden: een waar genot voor het oor én de innerlijke mens.

GELEGENHEIDSKOOR SOL

​SOL staat voor Singing Out Loud. En dat is precies wat dit enthousiast projectkoor doet. Jong en oud laten van zich horen en worden daarbij begeleid door een vast combo, bestaande uit:
Dirigente Saskia Vos
Cajun Bas van den Boogaard
Bas- en slaggitaar Jelle Schippers
Piano Monique Schippers

UNLIMITED BARBERSHOP

Mike Verhaart, Toon de Vos, Danny Carapiet en Dion van Rijswijk: vier stemmen, vier kleuren en vier karakters met één geluid… Met hun jarenlange nationale en internationale podiumervaring behoort a capella groep Unlimited tot de top van de Barbershop muziek in Nederland. Unlimited’s close harmony repertoire varieert van energieke uptempo’s tot aan prachtig emotioneel geladen ballads.

Zie ook