Mannen van Achterom (Geweest)

, | Mannen van Achterom
zaterdag 21 april 2018 | 20:30 uur

Wat kunnen De Mannen van Achterom zich nog veroorloven? Hoe beweeg je tussen je ouder wordende ouders en wegtrekkende kinderen? Pijntje hier, kwaaltje daar. Van voetballer in het vaandelteam naar Tai Chi in een sneu achterafzaaltje. Gisteren nog de Ventoux beklommen, vandaag laat je de hond uit in het park. Met een poepzakje….

Met herkenbare hilarische scenes, prachtige liedjes en een mooie – ja het mag weer- moraal, ontmoeten de Mannen van Achterom hun publiek. Om het mee te nemen in hun leven dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg over rozen gaat.

In theaterseizoen 2015/2016 speelden Maarten, John en Luc ruim vijfendertig keer Achterom. Een debuutvoorstelling waarin de drie heren met een heerlijk gevoel voor humor verhalen vertelden, scenes speelden en prachtige liedjes zongen. De reacties van het publiek en theaterprogrammeurs waren zeer positief. Tijd voor een vervolg….

De Mannen van Achterom zijn: Luc de Graaf, John van der Sanden, Maarten van der Zanden. Theatermakers met een Brabants accent en nationale allure.

Kaarten verkrijgbaar via onderstaande knop.

Zie ook