Soepconcert december – Familiekoor Van Loosdregt (Geweest)

, | Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 9 december 2018 | 11:30 uur

Tejaterke heeft dit seizoen een nieuwe reeks concerten op de zondagochtend: De Soepconcerten.

Voor het huidige theaterseizoen heeft ’t Tejaterke de Soepconcerten tot leven gewekt. Een muzikaal concert op zondagochtend, met afsluitend een goed gevulde kop soep. Dat is in een handomdraai waar de soepconcerten voor staan. Op de 5 verschillende zondagen waarop de Soepconcerten bij te wonen zijn, zal de muziek door verschillende artiesten worden verzorgd.  Hierdoor kan het muziekgenre en de setting per Soepconcert verschillen.

Op deze dag wordt de muziek verzorgd door Familiekoor Van Loosdregt. Bijna alle Bestenaren kennen wel een ‘echte’ Van Loosdregt uit zijn of haar omgeving. Maar we zien ze vaak niet allemaal samen, daar brengt dit Soepconcert verandering in. Het familiekoor ontstond in 1984 als gelegenheidskoor ten behoeve van het 40-jarige huwelijk van de ouders Van Loosdregt. 7 broers, 4 zussen en hun partners verenigde zich in een 22 man sterk koor. Ze zingen niet alleen kerkliederen maar ook meer ‘moderne’ nummers als “Morning has broken” van Cat Stevens, “Top of the world” van The Carpenters en “Teach your children” van de Eagles. Alle nummers worden zowel muzikaal als vocaal herschreven en begeleid door Theo van Loosdregt. Tijdens het Soepconcert zal Familiekoor Van Loosdregt diverse liederen ten gehore brengen en na afloop samen met u genieten van een heerlijke kop soep.

Op 9 december zullen de soep en broodjes weer verzorgd worden door Marc van der Vleuten van Heerlijck. Ook Ad van Loosdregt duikt de keuken in en maakt heerlijke worstenbroodjes die bij de soep geserveerd worden.

 

!!  Entreekaartje is inclusief een kop soep en broodjes na afloop van het concert  !!

Zie ook