Soepconcert maart – John Desmares et ses amis (Geweest)

| Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 13 maart 2022 | 11:30 uur

We kunnen elkaar eindelijk weer ontmoeten onder het genot van live muziek en een heerlijke kop soep!

13 maart staat er u een muzikale wereldreis te wachten door John Desmares et ses Amis.

Het eerste gedeelte zal verzorgd worden door het trio John Desmares et ses Amis. Het motto bij deze  drie mans formatie is vooral gezellig muziek maken. Drie gemotiveerde muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend . Het trio bestaat uit twee gitaristen en een toetsenist.  Door alle drie wordt gezongen.

De flexibiliteit van deze groep uit zich in een zeer gevarieerd programma. Het repertoire is opgebouwd uit diverse genres: easy listening,  dansmuziek, Rock and Roll, etc..  Van Zuid-Amerikaans, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Jazz, Duits en Nederlands.  Hoofdzakelijk uit de jaren 60, 70 en 80, dus heel herkenbaar bij een grote doelgroep.

Na een korte pauze volgt een Tour de Chante met John Desmares. In het verleden zat John Desmares in de Franse popgroep “Les Copains”, waarmee hij (inter)nationale bekendheid verwierf. Na diverse radio- en T.V. uitzendingen kreeg hij al snel de bijnaam van “Nederlandse Adamo”. Vandaag gaat hij weer solo op de Franse tour tijdens het Soepconcert en brengt hij de populaire melodieën van o.a. Aznavour, Christophe, Claude Francois, Dave en Becaud.

De soep en broodjes worden verzorgd door Heerlijck Catering.

Zie ook