Soepconcert Oktober 2018 White Well (Geweest)

| Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 21 oktober 2018 | 11:30 uur

Tejaterke heeft dit seizoen een nieuwe reeks concerten op de zondagochtend: De Soepconcerten.

Voor het huidige theaterseizoen heeft ’t Tejaterke de Soepconcerten tot leven gewekt. Een muzikaal concert op zondagochtend, met afsluitend een goed gevulde kop soep. Dat is in een handomdraai waar de soepconcerten voor staan. Op de 6 verschillende zondagen waarop de Soepconcerten bij te wonen zijn, zullen zowel de muziek als de soepen door verschillende partijen worden verzorgd.  Hierdoor kan het muziekgenre en de setting per Soepconcert verschillen.

Bij de eerste editie wordt de muziek verzorgd door White well.

White well is een band uit Best, witte wel. Bestaande uit een groep van vijf enthousiaste, jonge mannen, die houden van een grap op muzikaal gebied. Dit houdt in dat de band mash-ups creëert door een eigen twist te geven aan verschillende soorten muziek, variërend van Britney Spears tot aan Elvis Presley. Van Snollebollekes tot aan the Arctic Monkeys, deze band heeft het allemaal.

Gewapend met hun instrumenten en een arsenaal aan muzikaliteit staan zij altijd klaar om er een groot feest van te maken. Mensen vermaken is voor deze jonge heren geen probleem, en dat stralen ze ook uit in de repetitieruimte en zeker op het podium.

White well bestaat uit vijf bandleden: Caspar van de Sande (gitaar/zang), Wim Luinenburg (gitaar/zang), Theun Luinenburg (piano/trompet/zang), Cillian van der Staak (basgitaar/zang) en Chiem Bressers (drum/zang).

De soep voor de eerste editie wordt verzorgd door Heerlijck.

!!  Entreekaartje is inclusief een kop soep na afloop van het concert  !!

Zie ook