The Allman Brothers Tribe & GetBack2 Live Music (Geweest)

| Stichting Dorpsplein Evenementen
zaterdag 9 februari 2019 | 20:30 uur - 00:30 uur

Op deze avond zullen twee bands ervoor zorgen dat ’t Tejaterke tot de nok toe gevuld is met muziek. The Allman Brothers Tribe speelt, zoals de naam suggereert, de bekendere nummers van The Allman Brothers Band. Na het overlijden van Greg Allman in mei 2017 besloot de band om de nummers van de bekende band op hun manier te spelen. Met speels gemak brengt GetBack2 muziek uit de sixties en seventies weer tot leven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oorstrelende ballads, met kleine uitstapjes naar recente evergreens.

Kaarten tot 9 februari 2019 21:00 uur onine te koop. Daarna aan de deur.

GetBack2: het voorportaal van jouw muzikale herinnering.

Een optreden van GetBack2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van the sixties and seventies opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oorstrelende ballads, en met kleine uitstapjes naar recente evergreens.  Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale kwaliteit en het plezier bij de muzikanten en hun publiek.

GetBack2 speelt een eigenzinnig repertoire dat uitnodigt tot luisteren en verleidt tot dansen. En the classics komen allemaal voorbij: van Beatles tot Zeppelin. Soms brutaal bewerkt, maar meestal verrassend dicht tegen het origineel. Wie niet beter weet ervaart tijdens een avond GetBack2 dat Janis Joplin, John Bonham, John Entwisle en Jimi Hendrix nog even onder ons zijn.

The Allman Brothers Tribe:

Naar aanleiding van het overlijden van Greg Allman van The Allman Brothers Band besloten Karel de Greef en Koos Cornelissen, regionale en bevriende muzikanten, de muziek van deze iconische Amerikaanse band op hun manier te gaan spelen.

Het netwerk van Karel en Koos heeft een groot aantal “crossroads” en de rest van de bezetting was in een paar uur een feit: Karel de Greef / gitaar en slide Koos Cornelissen / gitaar Harrie Hofmans / drums Willy van Gorp / percussie Ruud Sempel / basgitaar Joost Egmond / piano en hammond Rob Kersten / zang, bluesharp en gitaar

Bovenstaande muzikanten hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en zijn allemaal in diverse bands actief.

Speelplezier en vriendschap gecombineerd met bovenmodaal talent maken van deze avond een onvergetelijke avond.

Zie ook