Concert Harmonie St. Caecilia (Geweest)

| Harmonie St. Caecilia
zaterdag 20 november 2021 | 20:00 uur

Duur: 2,5 uur

Het concert van harmonie St. Caecilia a.s. zaterdag 20 november gaat door!!!  In verband met de corona-regels zijn er wel extra beperkingen.

De bar is maar tot 20.00 uur open. Dat wil zeggen dat voorafgaand aan het concert wel koffie, thee en fris kunnen worden gebruikt (wat is inbegrepen in de toegangsprijs). Maar helaas zal in de pauze en na afloop van het concert de bar gesloten zijn.

 

LET OP: toegang alleen maar mogelijk met Corona Toegangs Bewijs. Dit is een QR code op telefoon of papier,  een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest van niet ouder dan 24 uur. Een van deze drie bewijzen moet u samen met uw identiteitsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt voor 13 jaar en ouder.

Het Groot Orkest van de harmonie, o.l.v. dirigent Adri Tempelaars, brengt voor het eerst sinds begin 2020 weer een avondvullend concert, waarbij allerlei muziekstijlen de revue passeren. Van modern tot vrolijk klassiek, van swingend tot ingetogen. U zult bekende, maar ook prachtige minder bekende melodieën voorbij horen komen. Kom gewoon maar weer eens een avondje ouderwets genieten! Bij binnenkomst krijgt u een gratis kopje koffie/thee of een glaasje fris van de Harmonie aangeboden.

 

Zie ook