oktober 2020

Chris Verlaan – Man in de maak – try out

| Chris Verlaan
vrijdag 16 oktober 2020 | 19:00 uur
vrijdag 16 oktober 2020 | 21:00 uur
Entree: € 14,00

In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet, maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkmakend cynisme en pessimisme.

“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant).

‘Man in de Maak’ is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die glansrijk de jury- én publiekprijs van Cameretten won.

“Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist’, zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop het publiek hem tot winnaar kroonde.

De jury schreef: “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid”.

Jeroens Clan – Tere zieltjes (try out) (Uitverkocht)

| Jeroens Clan
vrijdag 2 oktober 2020 | 19:00 uur (Uitverkocht)
vrijdag 2 oktober 2020 | 21:00 uur (Uitverkocht)
zaterdag 17 oktober 2020 | 19:00 uur (Uitverkocht)
zaterdag 17 oktober 2020 | 21:00 uur (Uitverkocht)

Let op! Deze uitvoering is naar aanleiding van de aangescherpte besluiten van het RIVM ten aanzien van het Coronavirus verplaatst van 29 en 30 mei naar 2 en 17 oktober.  (Vanaf 1 september zijn resterende kaarten voor deze voorstelling te boeken via deze website).

De voorstelling:

Het uur van de waarheid is aangebroken. Vanavond maakt Jeroens Clan korte metten met alles wat los en vast zit. Want je mag toch helemaal niks meer? Jeroens Clan bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. Na een succesvolle finalistentournee is het trio terug om u eens even flink de waarheid te vertellen. Dus maak je klaar voor een revolutie vol nietsontziende scènes, snelle liedjes en messcherpe danspasjes. Kom nou!

december 2020

Un Dos Stress – De grote Un Dos Stress kerstspecial

| Un Dos Stress
vrijdag 18 december 2020 | 19:00 uur
vrijdag 18 december 2020 | 21:00 uur
Entree: € 15,00

Un, Dos, Stress laat de feestdagen voelen als een speeltuin, maar dan wel eentje met een arrenslee vol doemscenario’s. Morgen is het kerst. Remy en Thijs kunnen de slaap niet vatten en belanden in een wereld waarin dromen, fantasie en wakker zijn door elkaar lopen. Dit resulteert in de meest krankzinnige Top2000, de drie koningen zoals we ze nog niet eerder zagen, kerstwensen met een gekarteld randje, een flinke dosis onbezorgd gourmetten en natuurlijk All you need is love. Het ultieme kerstgevoel, maar dan anders.

Thijs van de Meeberg (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2015) en Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) vormen samen Un, Dos, Stress. Het duo debuteerde in 2017 met de avondvullende voorstelling De Totale Escalatie en eigenlijk escaleert alles wat ze aanraken nog steeds totaal. De wereld van Un, Dos, Stress is niets dat er al eerder was; een absurde mix van cabaret, toneel en mime … aandoenlijk en pijnlijk tegelijk.

Over Un, Dos, Stress

‘Het is niet lomp, wij spreken liever over een authentieke manier van vrij spelen’ (Un Dos, Stress)

‘Broodnodige frisse wind door het solistische cabaretlandschap’ (Thijs van de Meeberg *****)

‘Het zijn lieve jongens, maar je moet ze niet bij elkaar zetten’ (de moeder van Remy Evers)

Naar het volledige programma