december 2023

Un Dos Stress – De grote Un Dos Stress kerstspecial

| Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes
vrijdag 22 december 2023 | 20:30 uur
Entree: € 17,50

 

Un, Dos, Stress is een cabaretformatie van Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes.

Un, Dos, Stress is nieuw in theaterland. De chaotische voorstellingen zijn een genre op zich. Absurdistisch, vies, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met De Grote Kerstspecial zetten ze met hun verbazingwekkende sketches en scènes het theater volledig op zijn kop. Kerst zoals je het nog nooit hebt gezien (en gevoeld).

januari 2024

Guido Weijers – Momentum (try out) > Uitverkocht!

woensdag 31 januari 2024 | 20:30 uur (Uitverkocht)
Entree: € 26,00

 

De zesde reguliere theatershow van Guido Weijers is pure, rauwe stand-up.

Één man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen, inclusief de hoogtepunten uit Guido’s prime-video special voor Amazon. Op deze interactieve avond neemt de fremdkörper van het cabaret je mee in een reis door de tijd. Weijers overrompelt je met een tornado van humor en filosofie.

maart 2024

Rob Scheepers – Weerlicht (try out) > Uitverkocht!

vrijdag 22 maart 2024 | 20:30 uur (Uitverkocht)
Entree: € 19,50

 

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd.

mei 2024

Ronald Snijders – Als Mens (try out)

vrijdag 10 mei 2024 | 20:30 uur
Entree: € 17,50

 

Ronald Snijders werkt momenteel aan een nieuw programma: Als mens. Het idee is dat hij verhalen gaat vertellen over zijn echte leven, als mens. Wie is de man achter de absurdist? En vooral: hoe komt-ie daar? Maar waarschijnlijk zal hij toch ook gewoon weer met taalgrappen strooien, vreemde liedjes zingen en over de randen van de logica heen banjeren.

Naar het volledige programma