Programma Archief

oktober 2018

Lunchconcert – Stemmen voor De Vlinder (Geweest)

, | Team De Vlinder / Mont Ventoux
zondag 14 oktober 2018 | 11:30 uur aanvang | 11:00 uur zaal open

Ook dit jaar organiseert Team De vlinder weer een lunchconcert, waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat: het KWF én Bijna Thuis Huis de Vlinder in Best. We zijn bijzonder trots dat zowel gelegenheidskoor SOL als het a capella quartet Unlimited Barbershop de derde editie van het lunchconcert vocaal komen opluisteren. ​Na het concert sluiten we af met een zeer uitgebreide en gezellige lunch in het theatercafé. Het belooft al met al weer een muzikaal én culinair geslaagde happening te worden: een waar genot voor het oor én de innerlijke mens.

september 2018

Ons kan niks gebeuren (Geweest)

| Lionsclub Best-Oirschot
vrijdag 21 september 2018 | 20:00 uur

Een voorstelling over wat dementie teweeg kan brengen.

Paul en Janine worden geconfronteerd met een diagnose die ze niet willen horen: dementie. Janine wordt patiënt en Paul belandt in de rol van mantelzorger. Een onomkeerbaar proces van vallen en opstaan, met ongeloof, angst, boosheid en om het verdriet draagbaar te maken de nodige humor. Tot het verval compleet is…

Open dag van ’t Tejaterke (Geweest)

| De gebruikers van 't Tejaterke
zondag 9 september 2018 | 13:00 uur tot 17:00

Inmiddels is het alweer een paar jaar geleden dat ’t Tejaterke compleet gerenoveerd en uitgebreid is. Veel ‘gebruikers’ (verenigingen, clubs, stichtingen enz.) werken daar met veel plezier, voeren hun hobby uit én laten via optredens, tentoonstellingen en shows een groot publiek daarvan meegenieten!

Deze vaste bewoners van ’t Tejaterke willen graag aan het Bestse publiek laten zien wat er zoal gebeurt binnen de muren van hun culturele thuisbasis.

juni 2018

Het Verhaal (Geweest)

| Harmonie St. Caecilia
zaterdag 30 juni 2018 | 20:15 uur

Harmonie St. Caecilia brengt in een avondvullend programma een combinatie van meeslepende verhalen en mooie muziek. St Caecilia heeft zich daarvoor verzekerd van de medewerking van enkele acteurs als verhalenvertellers. Laat u meevoeren in de wereld van Forrest Gump, Rapunzel en Alice in Wonderland! Reis mee naar New Mexico en ontmoet Zorro, of (her)beleef het prachtige verhaal van de West Side Story, plus nog veel meer bekende en minder bekende verhalen uit de wereldgeschiedenis.

Na afloop van het concert is er een gezellige afterparty met live muziek in de foyer.

!Nieuw! Kies zelf uw plaatsen met ons nieuwe kaartverkoopsysteem.

Als ik later GROOT ben (Geweest)

| Klein Orkest harmonie St. Caecilia
zondag 24 juni 2018 | 11:00 uur

“Als ik later groot ben, dan word ik……?” Wie heeft dat zelf niet ooit gedacht? Sommigen worden datgene waarover ze dromen, anderen slaan uiteindelijk een hele andere weg in. Of maken op latere leeftijd een carrièreswitch en maken hun dromen alsnóg waar.

In de muziek die het Klein Orkest voor u gaat spelen, herkent u allerlei beroepen, van brandweerman tot spionage-achtige helden, van boefjes tot ontdekkingsreizigers. Dirigent Marcel Verbruggen is er weer in geslaagd om een mooi programma samen te stellen, dat dit bruisende orkest heel graag aan u laat horen. De muzikanten zijn zelfs een heel weekend op ‘oefenkamp’ geweest om alle stukken goed te repeteren!

Tickets te koop aan de kassa voor aanvang concert.

Dancing Through Time (Geweest)

| Gymnastiek Vereniging Best
vrijdag 22 juni 2018 | 19:30 uur

De dansgroepen van Gymnastiek Vereniging Best willen u graag meenemen door de afgelopen eeuw aan dansstijlen. Via de Charleston uit de jaren ’20, Rock ’n Roll uit de jaren ’50 en Disco uit de jaren ’70 belanden we uiteindelijk bij de dansstijlen van nu. Wilt u komen kijken naar een wervelende show vol verrassende dansstijlen van de afgelopen eeuw? Dan bent u op vrijdag 22 juni om 19:30 uur van harte welkom.

Binnenkort in 't Tejaterke