april 2019

Beste Opa’s & Oma’s 4.0 Reprise

, | Heerbeeck College Best i.s.m. Lions Club & Mies-en-Scène
donderdag 18 april 2019 | 20:15 uur
Entree: €3,00

De jaarlijkse voorstelling Beste Opa’s & Oma’s is inmiddels een begrip en wordt zowel binnen als buiten het Heerbeeck College met veel enthousiasme ontvangen. Dit jaar zijn we alweer toe aan de vierde editie.
In de voorstelling Beste Opa’s en Oma’s 4.0 nemen leerlingen van het Heerbeeck College ons samen met hun opa’s en oma’s mee op een reis door het verleden en het heden. Ook spelen dit jaar echte ervaringsdeskundigen mee, mantelzorgers en medewerkers uit de ouderenzorg. Beste Opa’s & Oma’s 4.0 staat dit jaar namelijk in het teken van dementie, wat natuurlijk prachtig aansluit bij onze dementievriendelijke gemeente Best. Verhalen over de jeugd, ouder worden, het verschil in generaties en de moeilijke, maar ook grappige situaties die ontstaan door dementie, worden op eigentijdse manier aan elkaar geregen en afgewisseld met mooie beelden en muziek. Het resultaat is een vlotte en ontroerende documentaire voorstelling, waarbij leeftijd er niet meer toe doet.

Wegens groot succes en mede mogelijk gemaakt door Lions Club Best – Oirschot presenteert het Heerbeeck College de reprise van Beste Opa’s en Oma’s 4.0, onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk, op donderdag 18 april om 20.15u in het Tejaterke in Best. Toegang €3,00, consumptie inbegrepen. Reserveren kan via: ine-meijer@hotmail.nl

mei 2019

25 jaar Gehandicapten Platform Best met “Drempelvrees”

| Gehandicapten Platform Best
vrijdag 31 mei 2019 | 20:00 uur
Entree: €4,00

Ja u leest het goed. 25 jaar bezig met aandacht vragen voor verbeteringen van straten toegang tot openbare gebouwen, winkels, horeca; voorlichting geven, overleg met de gemeente en nog veel meer.

Dit vieren wij op een ludieke manier met een kleine toneelvoorstelling met als titel “Drempelvrees” Na ontvangst met een kopje koffie of thee nemen wij u op een satirische manier mee over alle drempels die genomen moeten worden als je een beperking hebt. Leden van toneelvereniging de Narrekap spelen samen met ons dit stuk. De titel is al veelzeggend dus gaan we niet te veel verraden. Het wordt lachen. Da’s een ding wat zeker is.

Daarna is het tijd voor een drankje met een snackje onder het genot van live muziek met Anita van Hoof olv Jannes van der Velde. Dan is er gelegenheid om kennis te maken of een praatje te maken met leden van ons platform.

Tot de 31e mei!

juni 2019

Naar het volledige programma