maart 2023

Best Tribute: Back on track – Joe Cocker Tribute

zaterdag 25 maart 2023 | 19:30 uur
Entree: €20,00

Dit seizoen brengt ’t Tejaterke u maar liefst drie tribute bands onder de noemer “Best Tribute”. Op deze derde avond brengt Back on Track een tribute aan Joe Cocker!

De enthousiaste 9- koppige band met een 10e bandlid in de persoon van een eigen geluidsman en met zijn thuisbasis Son-Breugel. Back on Track is een band met 2 gezichten, het 1e gezicht is dat van Joe Cocker. De Joe Cocker fans komen dan ook uitgebreid aan hun trekken, het 2e gezicht is dat van een Rockband uit de jaren 60-70 met songs van Deep Purple, Eric Clapton, Free, Santana, ZZ Top, Cream, Golden Earring,The Doors en nog veel meer herkenbare songs….Volop genieten dus…even terug in die tijd!

april 2023

2 Gether: dubbelconcert van Zanggroep Spirit en Vocalgroup Just Us

, | Just Us en zanggroep Spirit
zaterdag 15 april 2023 | 20:00 uur tot 22:30 uur
Entree: € 12,50
Zanggroep Spirit en Vocal Group Just Us geven een dubbelconcert in ’t Tejaterke te Best.
Vocal Group Just Us uit Veldhoven en Zanggroep Spirit uit Best verzorgen samen een sfeervol concert met hun prachtige stemmen en mooie muziek.
De combinatie van deze twee getalenteerde en veelbelovende groepen belooft een avond te worden om niet te vergeten. Laat u verrassen!
Just Us staat bekend om haar prachtige a capella gezongen nummers, terwijl Spirit een bijzondere mix brengt van breekbare luisterliedjes en swingende pop.
Koop nu uw tickets en sluit u bij ons aan voor een avond vol muzikale passie in het ’t Tejaterke .Wij kunnen niet wachten om u daar te zien!

Milène van der Smissen – Voor mijn part Dolly

vrijdag 21 april 2023 | 20:30 uur
Entree: €17,50

Een spoedcursus over Dolly Parton door haar grootste fan Milène van der Smissen (bekend van TV: SBS’s Beat Me) krijgt je voorgeschoteld in de theatrale muziekvoorstelling Voor mijn part Dolly. Met hits als 9 to 5, Jolene en andere verrassende arrangementen maakt Milène een muzikale reis vol stoute mannen en sterke vrouwen.

Caecilia meets Dommelecho

, | Harmonie St Caecilia
zaterdag 22 april 2023 | 20:00 uur tot 22:00 uur
Entree: € 10:00 uur

Dit concert wordt verzorgd door harmonie St. Caecilia uit Best samen met harmonie De Dommelecho uit Dommelen. Elk orkest zal de helft van de avond verzorgen.

St. Caecilia, onder leiding van Adri Tempelaars, zal weer een gevarieerd programma brengen.

Daarbij komen ook twee stukken aan de orde die gebruikt gaan worden bij het concours in Veldhoven, waaraan St. Caecilia in november hoopt deel te nemen. Dat zijn ‘Virginia’ en ‘Alvamar’. Daarnaast wordt ook Franse muziek gespeeld, zoals ‘Paris Montmartre’ en ‘Une belle histoire’.

 

Voor Harmonie De Dommelecho staat 2023 vooral in het teken van de twee-jaarlijkse theateruitvoering, die in de volksmond ‘Friends’ heet. In november verwachten we weer meerdere voorstellingen neer te zetten, ditmaal met het thema ‘Dance in Harmonie’, waarin, de titel zegt het al, allerlei facetten rondom dans te horen en te zien zullen zijn.

Een aantal van de stukken die dan worden uitgevoerd ligt nu al op de lessenaar. Deze stukken vormen dan ook de basis voor het Dommelecho-deel van het concert. Zo zal bijvoorbeeld de ‘Danse Macabre’ te horen zijn (U kent ‘m wel van de Efteling), maar er is ook ruimte voor Klezmer-muziek. Daarnaast hebben we een prachtig solo-stuk voor saxofoon op het programma staan.

De Dommelecho staat onder leiding van Jos Kuipers.

 

We kijken er naar uit voor u te mogen optreden.

Soepconcert april

| Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 23 april 2023 | 11:30 uur 12:45
Entree: €8,50

Het theaterprogramma is niet compleet zonder Soepconcerten! Ook dit seizoen zijn er een vijftal Soepconcerten gepland in ’t Tejaterke. Het concept blijft zoals u gewend bent. Na ontvangst in de foyer gaat u luisteren naar een concert van een lokale artiest. Na afloop staat er een heerlijke kop soep en een broodje voor u klaar verzorgd door Grandcafé de Bank.

Dit keer is het de beurt aan Liedertafel Santé uit Oirschot

augustus 2023

Dutch Eletronic Masters

| The Cosmic Musical Connection
zaterdag 26 augustus 2023 | 14:00 uur tot 22:00 uur
Entree: 15,00 euro

Dutch Electronic Masters, het jaarlijkse elektronische muziekfestival met alleen artiesten uit Nederland, georganiseerd door The Cosmic Musical Connection. Ook dit keer weer met vier bands/muzikanten die in onderstaande volgorde zullen optreden:

14:00 uur tot 15:00 uur: Elektronische Maschine, band uit Papendrecht (https://elektronischemaschine.bandcamp.com),

16:00 uur tot 17:00 uur: Feralia Planitia, muzikante uit Haarlem (https://feraliaplanitia.bandcamp.com),

18:30 uur tot 19:30 uur: Ron Boots, muzikant uit Best (https://ronboots.bandcamp.com),

20:30 uur tot 21:30 uur: The Peoples Republic of Europe, band uit Rotterdam (https://thepeoplesrepublicofeurope.bandcamp.com)

 

Naar het volledige programma