Tickets

U kunt makkelijk en snel via verschillende manieren aan kaarten komen voor de diverse voorstellingen in 't Tejaterke. Via het programma kunt u per voorstellingen zien hoe u aan kaarten kunt komen. 't Tejaterke heeft haar eigen ticketservice in samenwerking met Ticketview. De organisator van het evenement besluit of hij/zij deze dienst voor zijn evenement aanbied. Via onze ticketservice kunt u geplaceerde kaarten kopen, kunt u direct veilig online betalen en krijgt u direct uw tickets in uw mailbox. Kaarten zijn ook aan de deur te koop zolang de voorraad strekt.

Bent u een rolstoelgebruikers of mindervalide?

Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden hebben wij, wat betreft toegankelijkheid en plaatsen in de theaterzaal, voorzieningen getroffen. Wilt u hier gebruik van maken? Neemt u dan contact met ons op via 0499-796060 of via kaarten@tejaterke.nl. De capaciteit van rolstoel- en mindervalidenplaatsen is beperkt. Wij proberen u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, echter kunt u hier geen rechten aan ontlenen.

Het is niet mogelijk om kaarten te retourneren of te ruilen.

Koop nu uw kaarten

Voor uw bezoek

  • 't Tejaterke beschikt over een gratis garderobe. Het is niet toegestaan om jassen mee de theaterzaal in te nemen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw jas in de garderobe op te hangen.
  • ​Het is niet toegestaan om uw consumpties mee de theaterzaal in te nemen. Voor, tijdens de pauze en na de voorstelling kunt u uiteraard wel genieten van uw consumpties in onze foyer. ​
  • U kunt in onze Foyer zowel pinnen als contant betalen
  • Het is niet toegestaan uw mobiele telefoon binnen in de theaterzaal te gebruiken. Bij aanvang zal worden aangegeven of het verboden is beeld- en/of geluidsopname te maken.
  • Kom op tijd! Op uw toegangskaart staat altijd de juiste aanvangstijd vermeld. Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaal te betreden en vervalt uw recht op de gereserveerde stoelen. Het niet op tijd aanwezig zijn, geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.
  • Teleurgesteld? Laat het ons weten! Wij doen onze uiterste best om van iedere avond een succes te maken. Toch kan het zijn dat een voorstelling niet voldoet aan de verwachtingen. Mocht dit zo zijn willen wij u vragen dit kenbaar te maken via het contactformulier op onze website. U krijgt van ons een telefonische of schriftelijke reactie.