juni 2024

Dream Factory!

| Dans-à-Lon
zaterdag 22 juni 2024 | 13:15 uur tot 15:00 uur
zaterdag 22 juni 2024 | 15:45 uur tot 17:30 uur
Entree: € 14,50
Een jaar lang werken alle dansers van Dans-à-Lon toe naar een grote eindvoorstelling.
Dit jaar is hij extra speciaal. Nagenoeg alle dansen worden gedanst met een attribuut…..dat beloofd wat.
Tijdens Dream Factory! belanden Lonneke en Elke in dromenland en beleven de mooiste, gekste en engste avonturen.
Dromen jullie met ons mee?

Het beste nummer ooit! – Musicalklas In2Dance

| In2Dance
zondag 23 juni 2024 | 11:30 uur
Entree: 9 euro
“Musicalklas presenteert: Het Beste Nummer Ooit!

Het is met veel plezier dat we je uitnodigen voor onze nieuwste productie: “Het Beste Nummer Ooit!”

De musicalklas is op dit moment druk bezig met het creëren van een onvergetelijke show. In de voorstelling komen spel, dans en zang samen, onder begeleiding van het In2Dance musicalteam: Elin, Eline en Janne. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, waar talent en creativiteit tot leven komen op het podium.

Riddhi – Bharatanatyam Margam

, | Natanam Academy of Dance and Arts
zondag 23 juni 2024 | 15:00 uur tot 18:00 uur
Entree: € 16,00

Experience the enchanting artistry of Bharatanatyam with Natanam Academy of Dance and Arts as they present a captivating Margam recital. Delve into the rich cultural tapestry of India through this mesmerizing performance, featuring exquisite choreography and graceful movements that narrate timeless tales.

Adding to the allure, talented musicians from various parts of Europe will accompany the dancers, infusing the performance with a fusion of traditional Indian rhythms and European melodies. Immerse yourself in the seamless blend of cultures and witness the magic unfold on stage.

Join us for an unforgettable evening of dance, music, and cultural exchange that celebrates the universal language of artistic expression. Book your tickets now and be transported to a realm of beauty and harmony.

info: shyamawarrier@gmail.com

Scrooge – een zomers festijn

| The Possibilities
vrijdag 28 juni 2024 | 16:00 uur tot 18:00 uur
vrijdag 28 juni 2024 | 19:00 uur tot 21:00 uur
Entree: € 4,00

Wij zijn een groep jongeren met passie voor theater en we hebben samen een musical van de grond opgebouwd. Onder regie van Teun Lemmens voeren wij een adaptatie van het bekende verhaal A Christmas Carol van Charles Dickens op.

Onze musical is een zomers vervolg op het originele verhaal. De heer Scrooge is na de goede voornemens die hij rond Kerst had gemaakt weer teruggevallen in zijn oude gewoontes. De geesten nemen hier echter geen genoegen mee en zetten alles op alles om Scrooge weer op het rechte pad te krijgen. Gaat hen dat lukken?

Kom kijken naar Scrooge!

Sponsorshow

| The Invasion-Iconic-Insane-Impact
zaterdag 29 juni 2024 | 19:00 uur tot 19:30 uur
zaterdag 29 juni 2024 | 20:30 uur tot 21:00 uur
Entree: € 10,00
Sponsorshow Wereldkampioenschappen in Blackpool!
Na een succesvol wedstrijdseizoen zijn we verheugd aan te kondigen dat we ons hebben gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen in Blackpool, Engeland. Om deze reis mogelijk te maken, organiseren we een speciale sponsorshow en we hebben jouw steun hard nodig!
Wat kun je verwachten?
Tijdens onze show laten we verschillende stukken zien waaraan we door het jaar heen hebben gewerkt. We presenteren onder andere de wedstrijdmixen die ons de tweede plaats op het NK, de titel van Europees kampioen, en de kwalificatie voor het WK hebben opgeleverd. Daarnaast laten we nog niet eerder vertoonde stukken zien.  Het belooft een avond vol verrassingen en topoptredens te worden!
Voor en na onze sponsorshow kun je ook genieten van heerlijke snacks die te koop zijn. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar onze reiskosten en deelname aan de Wereldkampioenschappen.
Koop nu je kaartjes en draag bij aan ons avontuur naar de wereldkampioenschappen! Bedankt voor je steun en we kijken ernaar uit je te zien op de sponsorshow.
Samen maken we dit mogelijk!

Klein Orkest, Grote Klassiekers

, | Harmonie St. Caecilia
zondag 30 juni 2024 | 13:30 uur tot 15:00 uur
Entree: € 6,50

Het Klein Orkest van Harmonie St. Caecilia brengt in haar jaarlijkse themaconcert een middag vol grote klassiekers ten gehore. Met enkele bekende componisten zoals Bach en Mozart, maar ook met werken over verschillende seizoenen. Zo kunt u na het klassieke stuk “Winter” uit Vivaldi’s Quattro Stagioni weer opfleuren bij het mooie Flower duet. En u kunt zich in verschillende werelden wanen, bijvoorbeeld met het stuk Themes from Jupiter. Het Klein orkest zal u ongetwijfeld betoveren met hun programma. De voorstelling wordt gepresenteerd door twee jonge orkestleden en bevat diverse leuke sketches!

juli 2024

Oda – Vlucht door de Eeuwen

vrijdag 5 juli 2024 | 20:00 uur tot 21:30 uur
Entree: € 7,00
EXTRA VOORSTELLING.
-Na 11 uitverkochte zalen in Bio Best, wordt er op 5 Juli een extra voorstelling ingepland in ’t Tejaterke.
De Brabantse Legende. Op de vlucht uit het jaar 700 vindt Oda onderdak in een hedendaags Brabants dorpje. Inwoner Hilde Waris, een blind meisje dat haar plek in de wereld probeert te vinden, wordt door Oda om hulp gevraagd. Wanneer ze samen het avontuur aangaan komt Hilde er al snel achter dat dit haar leven voorgoed zal veranderen.
De actie-avonturenfilm ‘Oda – Vlucht door de Eeuwen’ is geschreven, geregisseerd en gemonteerd door Arne Balk en tot stand gekomen met de inzet van een team lokale filmprofessionals. Deze film is, voornamelijk in de weekenden, opgenomen van maart 2022 t/m de zomer van 2023 en in de avonduren gemonteerd. Tot stand gekomen met steun van de Gemeente Meierijstad en Het Cultuurfonds. Gedurende 2024 zal de film in heel Brabant te zien zijn.

augustus 2024

Dutch Electronic Masters

| The Cosmic Musical Connection
zaterdag 31 augustus 2024 | 14:00 uur tot 22:00 uur
Entree: € 20,00

Dutch Electronic Masters, het jaarlijkse elektronische muziekfestival met alleen artiesten uit Nederland, georganiseerd door The Cosmic Musical Connection. Ook dit keer weer met vier bands/muzikanten die in onderstaande volgorde zullen optreden:

Deuren openen om 13:00 uur

september 2024

Soepconcert September – Liederentafel Santé

| 't Tejaterke
zondag 1 september 2024 | 11:30 uur tot 12:45 uur
Entree: € 9,50 inclusief soep en een broodje

Reguliere kaartverkoop start zaterdag 1 juni om 10:00 uur. 
Kaartverkoop voor Vrienden van ’t Tejaterke start op zaterdag 25 mei om 10:00 uur. 

Om de circa 6 weken organiseert ’t Tejaterke een Soepconcert. Veel van onze vaste bezoekers kennen ons concept al. Ruim een uur muziek en na afloop een heerlijke kop soep en een belegd broodje. Deze keer is de beurt aan Liederentafel Santé.

Meer informatie over de invulling van het concert volgt spoedig.

Dagboek van een Gek

, | Verteltheater Zeebregts
vrijdag 13 september 2024 | 20:30 uur tot 21:50 uur
Entree: 15,00 euro

Reguliere kaartverkoop start zaterdag 1 juni om 10:00 uur. 
Kaartverkoop voor Vrienden van ’t Tejaterke start op zaterdag 25 mei om 10:00 uur. 

‘Dagboek van een gek’ is een novelle geschreven door Nikolaj Gogol, hij wordt beschouwd als voorloper en zelfs uitvinder van de absurde humor. Het verhaal is door regisseur Jan Adriaans en speler René Zeebregts bewerkt tot een solo-toneelvoorstelling. Deze voorstelling wordt van live muziek voorzien door de virtuoze accordeonist Wim Ruis.