april 2024

Voorjaarsconcert Harmonie St Caecilia en WMC

zaterdag 20 april 2024 | 20:00 uur tot 22:00 uur
Entree: 5,00 euro

Harmonie st. Caecilia Best geeft onder leiding van Adri Tempelaars een mooi voorjaars concert in samenwerking met WMC, het Koninklijk Woensels Muziekcorps onder leiding van Frederik de Vrees.

Het WMC is opgericht op oudjaarsavond 1908. De vereniging heeft haar wortels in de wijk Woensel in Eindhoven, maar verzorgt ook optredens daarbuiten. Inmiddels bestaat de vereniging uit verschillende orkesten, het nieuw opgezette leerlingenorkest, een opleidings- harmonie- en dagorkest, een slagwerkgroep en een straatcorps. De orkesten verzorgen afzonderlijk concerten, maar treden ook regelmatig gezamenlijk op, zoals tijdens het jaarlijkse klapstoelenconcert en najaarsconcert.
De avond zal bestaan uit een afwisselend programma. Zo neemt het WMC u mee naar het Wilde Westen en kunt u heerlijk meezingen met bekende disco-klassiekers, maar er kan ook worden genoten van een Spaanse Pasodoble.

Caecilia zal een onder andere een prachtig concertwerk van Eric Swiggers, Decennium, spelen en alvast een voorproefje laten horen van een groot concert met als thema: “Kunst”, dit najaar.
Al met al een avond om naar uit te kijken, we zien u graag op 20 april!

Soepconcert april – Anita van Hoof en John Desmares

, | 't Tejaterke
zondag 21 april 2024 | 11:30 uur
Entree: € 9,50

Ja natuurlijk! Ook in het nieuwe seizoen staan de Soepconcerten weer op het programma. Eerst een muzikaal concert en daarna samen soep en een broodje eten, een vast agenda item in ’t Tejaterke.

New York meets Paris: Een muzikale ontmoeting tussen 2 grote steden die borg staan voor een rijke muzikale historie. Zo ook een muzikale ontmoeting tussen Anita van Hoof en John Desmares. Beide staan borg voor een muzikaal verleden maar zeker ook het heden. Twee muziekstijlen die heel goed samenkomen in deze voorstelling.

juni 2024

Soepconcert juni – Veto

, | 't Tejaterke
zondag 2 juni 2024 | 11:30 uur
Entree: € 9,50

Ja natuurlijk! Ook in het nieuwe seizoen staan de Soepconcerten weer op het programma. Eerst een muzikaal concert en daarna samen soep en een broodje eten, een vast agenda item in ’t Tejaterke. Er staan weer diverse lokale artiesten te popelen om voor u op te treden. Maar wie verzorgt welk concert? Daarover later meer!

Naar het volledige programma