april 2020

St. Caecilia meets Lichtstad Brass

, | Harmonie St. Caecilia Best
vrijdag 17 april 2020 | 20:00 uur
Entree: €10,00

Harmonie St Caecilia verzorgt graag concerten samen met andere verenigingen. Op 17 april hebben we een hele mooie “sparring-partner”: Lichtstad Brass! Dit is een nieuwe vereniging in Eindhoven. Het orkest is onderdeel geweest van de Philips Harmonie, maar is sinds 2017 een zelfstandig orkest. Lichtstad Brass is een koperblaasorkest dat bestaat uit dertig gemotiveerde muzikanten die instrumenten bespelen zoals trompet, bugel, althoorn, trombone, euphonium, tuba of slagwerk. Doordat er uitsluitend koperblazers en slagwerkers in het orkest zitten, ontstaat er een unieke samenklank. Er worden vele stijlen muziek gespeeld, maar de focus ligt vooral op lichte muziek, filmmuziek, popmuziek, marsmuziek, dansmuziek en swing. Samen met St Caecilia staan zijn garant voor een heerlijke muziekavond, met voor ieder wat wils!

Soepconcert april – John Desmares et ses Amis

, | Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 19 april 2020 | 11:30 uur
Entree: €8,50

Ook dit seizoen zijn er een vijftal Soepconcerten gepland in ’t Tejaterke. Op zondag 19 april wordt het concert verzorgd door het drie man sterke John Desmares et ses Amis.

Het motto bij deze 3 mans formatie is vooral gezellig muziek maken. Drie gemotiveerde muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend . Het trio bestaat uit 2 gitaren en toetsen. Door alle drie wordt gezongen.

De flexibiliteit van deze groep uit zich in een zeer gevarieerd programma. Het repertoire is opgebouwd uit diverse genres: easy listening, dansmuziek, Rock and Roll, etc.. Van Zuid-Amerikaans, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Jazz, Duits en Nederlands. Hoofdzakelijk uit de jaren 60, 70 en 80, dus heel herkenbaar bij een grote doelgroep.

 

Uw kaartje is inclusief een heerlijke kop soep en broodje, verzorgd door Heerlijck catering.

juni 2020

Soepconcert juni – Vocal group Mooche

| Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 21 juni 2020 | 11:30 uur
Entree: €8,50

De Soepconcerten zijn terug!

Ook dit seizoen zijn er een vijftal Soepconcerten gepland in ’t Tejaterke. Op zondag 21 juni is alweer het laatste Soepconcert van dit seizoen. De eer is aan Vocal group Mooche om de reeks Soepconcerten goed af te sluiten.

Two is company, three is a crowd, six is… Mooche!

Vocal group Mooche, een unieke mix van Belgische, Ierse en Nederlandse stemmen.

Naar het volledige programma