oktober 2022

I.V.N. Met al je zintuigen naar buiten

, | I.V.N.
dinsdag 11 oktober 2022 | 20:00 uur
Entree: gratis voor IVN-leden en € 2,50 voor niet-leden
Rini Kerstens, bioloog, docent, natuurfotograaf en natuurkenner, zal ons tijdens deze lezing, laten zien hoe je alle zintuigen in kunt zetten om het buitenleven intensief te ervaren.
Onze vijf zintuigen (ruiken, proeven, voelen, horen en zien) stellen ons in staat de wereld om ons heen te ontdekken. Bij ons best ontwikkelde zintuig (zien) wordt extra stil gestaan. Hij toont aan dat zelfs ons gezichtsvermogen beperkt is. Er wordt aandacht besteed aan enkele “bijzondere ogen”.Ook de andere vier zintuigen hebben hun duidelijke beperkingen. Vaak worden we volledig op het verkeerde been gezet. Toch is het zeer de moeite waard alle zintuigen in te zetten als je het buitenleven (intensief) wilt ervaren.
De spreker staat garant voor een deskundige en vaak humoristische manier van vertellen. Hij ondersteunt zijn inspirerende verhalen/feiten met aansprekende foto’s, al of niet vergezeld van bijbehorende geluiden.
Kom u verbazen en verwonderen en vol ongeloof luisteren hoe we door onze eigen zintuigen in de maling genomen worden. Geef u op via de website
Naar het volledige programma