Ameezing 2020 (Geweest)

| Klompengat Best
zaterdag 18 januari 2020 | 20:00 uur

Op zaterdag 18 januari wordt voor de tweede “ Ameezing Klompengat “ georganiseerd.

Een avond vol meezingplezier van de Beste (Bestse) carnavals- en feestliedjes. We vieren deze avond op 18 januari in het Tejaterke, met medewerking van een aantal ludieke koren, een leuke presentator en de bekende Bestse Feest-dj Staal. Laagdrempelig, zodat iedereen die wil kan meezingen, ook omdat vals zingen niet uitmaakt. Je moet gewoonweg wel meezingen! Aanstekelijk, vrolijk, gek, ludiek en bovenal gezellig!

Voor de verenigingen, groepen, oud- deelnemers van de Bleravond en individuen is er een wedstrijdelement in gebracht, om de strijd om het Beste carnavalslied van Best in ere te houden.

De bedoeling van dit wedstrijdelement is dat iedere deelnemer of groep een eigen tekst maakt op een bestaand carnavals- of feestliedje. Deze tekst moet natuurlijk goed mee te zingen zijn en met het Klompengat te maken hebben. Een tekst waarvan iedereen weet waar deze over gaat. Het winnende lied daarna gepromoot tijdens andere carnavaleske activiteiten in het Klompengat. En natuurlijk verdient de winnaar de eeuwige roem tijdens carnaval 2020…

Dus aan alle individuele, verenigingen en groepen de uitnodigen snel aan te melden via commissieameezing@klompengat.nl. Verder info volgt dan uiteraard snel.

Wil je liever gewoon meezingen met onze Ameezing meezingliedjes? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom op 18 januari 2020 in Het Tejaterke. We starten om 20.00 uur. Let wel: de avond is interactief! Zorg dus dat de kelen goed zijn gesmeerd!