Thijs van de Meeberg – Met de beste bedoelingen

vrijdag 15 november 2024 | 20:30 uur
Entree: € 19,50 inclusief consumptie

Reguliere kaartverkoop start zaterdag 1 juni om 10:00 uur. 
Kaartverkoop voor Vrienden van ’t Tejaterke start op zaterdag 25 mei om 10:00 uur. 

In een groot verlangen naar een samen besluit Thijs zijn verjaardag te vieren en iedereen uit te nodigen. Een briljant idee… toch? Maar zodra zijn jeugdvrienden van het Brabantse platteland tegelijkertijd met zijn cultuurcollega’s uit de Randstad op de stoep staan, stapelen de problemen zich in rap tempo op. Hoe bewaak je de vrede?
Met een oneindige optimisme, in een stevig tempo, als een ongeleid projectiel en vol met beste bedoelingen probeert Thijs iedereen en vooral zichzelf bij elkaar te houden.
Disclaimer: Lijkt een ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot.

Met de beste bedoelingen werd landelijk succesvol ontvangen. Trouw gaf ★★★★ en schreef: “Van de Meeberg heeft een sterke podiumpersoonlijkheid. Hij reageert snel en gevat op reacties uit de zaal. Bovenal zit het dramaturgisch goed in elkaar.” En Theaterkrant schreef: “Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg je alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien.”

De pers over Met de beste bedoelingen
Trouw ★★★★: “Van de Meeberg speelt de tegenstellingen tussen deze twee werelden lekker vet uit en krijgt zo de lachers gemakkelijk op zijn hand”
Theater Paradijs ★★★★: “In een verhaal doorspekt met scherpe en directe grappen brengt hij zijn onderwerpen op meesterlijke wijze over op het publiek”
Theaterkrant: “Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg je alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien”
Volkskrant ★★★: “Van de Meeberg heeft een verfrissende manier gevonden om actuele discussies aan te snijden”
Frits Spits: “Ik heb veel gelachen en mij geen seconde verveeld. De voorstelling is actueler dan ooit” (NPO Radio 1 programma De Taalstaat)

Credits
Tekst en spel: Thijs van de Meeberg
Regie: Titus Tiel Groenestege
Techniek: Marco Koppers
Decor: Lidwien van Kempen

Zie ook