Cameretten Festival – try out (Geweest)

vrijdag 19 november 2021 | 20:30 uur

Duur: nnb

LET OP: toegang alleen maar mogelijk met Corona Toegangs Bewijs. Dit is een QR code op telefoon of papier,  een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest van niet ouder dan 24 uur. Een van deze drie bewijzen moet u samen met uw identiteitsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt voor 13 jaar en ouder.

Het oudste en een van de grootste cabaretfestivals van Nederland komt naar ’t Tejaterke. Wie worden de opvolgers van Brigitte Kaandorp, Guido Weijers en Patrick Laureij?
Cameretten is voor humorliefhebbers die houden van iets nieuws uitproberen. Deze cabaretwedstrijd biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy: dit is een avontuurlijke avond voor mensen die een leven vol humor nastreven en zichzelf graag zien als talentontdekker.

Deze kweekvijver ontdekt, begeleidt en presenteert toptalent sinds 1966 aan het grote publiek. Het is traditie dat de finalisten de topcabaretiers van de toekomst worden. En die kun je tijdens deze avond zien zonder in je slaapzak voor de deur te liggen.

De inzichten die door de cabarettalenten zijn opgedaan tijdens het Cameretten-regieweekend worden in de praktijk gebracht tijdens de try-outrondes. Jij krijgt de kans om verse grappen en liedjes te horen die op een dag in avondvullende programma’s terechtkomen of misschien nooit meer te horen zijn. De lach van het publiek bepaalt of de cabaretiers nog aan hun grappen moeten schaven.

Zie ook