Leve de Kerststal (Geweest)

| Toneelvereniging De Narrekap
donderdag 20 december 2018 | 20:30 uur
vrijdag 21 december 2018 | 20:30 uur
zaterdag 22 december 2018 | 20:30 uur
woensdag 26 december 2018 | 14:00 uur

Toneelvereniging De Narrekap brengt dit keer een kerstvoorstelling op de planken die speciaal voor de Narrekap is geschreven door Michel Verdaasdonk. Leve de Kerststal is een voorstelling waarin je herkenbare personages volgt, waarin gelachen zal worden en ook nog ergens een kerstgedachte in te vinden is. De regie van deze productie is in handen van Sonja Hoedeman.

Dit keer gaat het over een buurtvereniging die zoals elk jaar weer de levende kerststal organiseert. De leden van de vereniging nemen dit uiterst serieus, maar wordt het niet eens tijd voor vernieuwing? Dit zijn weer voldoende ingrediënten voor een heerlijk avondje of middagje uit!

Kaartjes kosten 10 euro, dit is inclusief een kopje koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling. Meer informatie vindt u op de internetsite van de Narrekap: www.narrekap.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/Narrekap

Kaarten zijn nu reeds te reserveren, dan kan via www.narrekap.nl waar via de webwinkel van toneelvereniging De Narrekap online kaarten kunnen worden besteld. Als u liever telefonisch kaarten wilt bestellen dan kan dit via 06 23453922.  Daarnaast zijn de kaarten  ook verkrijgbaar bij Choco en Zoet, Wilhelminaplein 64a.