ONstage – the Goddess edition (Geweest)

| SEP
zaterdag 18 mei 2024 | 16:00 uur
zaterdag 18 mei 2024 | 20:00 uur

Duur: 2 uur incl. pauze

Welkom bij ONstage -the Goddess edition; een betoverende theatershow die de diversiteit en schoonheid van vrouwelijke expressie viert. Dit unieke spektakel combineert onder andere vier krachtige disciplines: paaldansen, aerial hoop, dancehall en burlesque.
Deze show laat de magie van de ‘Goddelijke’ vrouwelijke energie tot leven komen. Een sfeer van empowerment en zelfexpressie vult de zaal terwijl de spotlights gericht staan op de paaldansartiesten die met gracieuze kracht en elegantie de danspaal meester zijn in een verbluffende mix van techniek en flexibiliteit.

Maar ook zweven er performers op elegante wijze door de lucht in de aerial hoop, waarbij ze een choreografie uitvoeren die daardoor vrij voelt en oogt in hun uitvoering met vloeiende bewegingen en krachtige poses die de zwaartekracht trotseren.
De sfeer verandert dan in een explosie van energie met de opzwepende ritmes van dancehall. De dansvloer komt tot leven met choreografieën die de sensualiteit en kracht van vrouwelijke dansers benadrukken.

De show bereikt zijn hoogtepunt met een eerbetoon aan de tijdloze kunst van burlesque. De performers betreden het podium met vintage glamour en ondeugende flair, waardoor het publiek wordt meegenomen naar een wereld van verleiding en zelfexpressie. De kostuums fonkelen in het magische theaterlicht, terwijl de burlesque-artiesten met hun unieke persoonlijkheden en verleidelijke charme het publiek betoveren.

ONstage- the Goddess edition is niet zomaar een show; het is een viering van vrouwelijkheid in al haar vormen.