Beste Opa’s & Oma’s 4.0 Reprise (Geweest)

, | Heerbeeck College Best i.s.m. Lions Club & Mies-en-Scène
donderdag 18 april 2019 | 20:15 uur

Duur: 1 uur

De jaarlijkse voorstelling Beste Opa’s & Oma’s is inmiddels een begrip en wordt zowel binnen als buiten het Heerbeeck College met veel enthousiasme ontvangen. Dit jaar zijn we alweer toe aan de vierde editie.
In de voorstelling Beste Opa’s en Oma’s 4.0 nemen leerlingen van het Heerbeeck College ons samen met hun opa’s en oma’s mee op een reis door het verleden en het heden. Ook spelen dit jaar echte ervaringsdeskundigen mee, mantelzorgers en medewerkers uit de ouderenzorg. Beste Opa’s & Oma’s 4.0 staat dit jaar namelijk in het teken van dementie, wat natuurlijk prachtig aansluit bij onze dementievriendelijke gemeente Best. Verhalen over de jeugd, ouder worden, het verschil in generaties en de moeilijke, maar ook grappige situaties die ontstaan door dementie, worden op eigentijdse manier aan elkaar geregen en afgewisseld met mooie beelden en muziek. Het resultaat is een vlotte en ontroerende documentaire voorstelling, waarbij leeftijd er niet meer toe doet.

Wegens groot succes en mede mogelijk gemaakt door Lions Club Best – Oirschot presenteert het Heerbeeck College de reprise van Beste Opa’s en Oma’s 4.0, onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk, op donderdag 18 april om 20.15u in het Tejaterke in Best. Toegang €3,00, consumptie inbegrepen. Reserveren kan via: ine-meijer@hotmail.nl