Caecilia meets Dommelecho (Geweest)

| Harmonie St Caecilia
zaterdag 22 april 2023 | 20:00 uur tot 22:00 uur

Duur: 2 uur

Dit concert wordt verzorgd door harmonie St. Caecilia uit Best samen met harmonie De Dommelecho uit Dommelen. Elk orkest zal de helft van de avond verzorgen.

St. Caecilia, onder leiding van Adri Tempelaars, zal weer een gevarieerd programma brengen.

Daarbij komen ook twee stukken aan de orde die gebruikt gaan worden bij het concours in Veldhoven, waaraan St. Caecilia in november hoopt deel te nemen. Dat zijn ‘Virginia’ en ‘Alvamar’. Daarnaast wordt ook Franse muziek gespeeld, zoals ‘Paris Montmartre’ en ‘Une belle histoire’.

 

Voor Harmonie De Dommelecho staat 2023 vooral in het teken van de twee-jaarlijkse theateruitvoering, die in de volksmond ‘Friends’ heet. In november verwachten we weer meerdere voorstellingen neer te zetten, ditmaal met het thema ‘Dance in Harmonie’, waarin, de titel zegt het al, allerlei facetten rondom dans te horen en te zien zullen zijn.

Een aantal van de stukken die dan worden uitgevoerd ligt nu al op de lessenaar. Deze stukken vormen dan ook de basis voor het Dommelecho-deel van het concert. Zo zal bijvoorbeeld de ‘Danse Macabre’ te horen zijn (U kent ‘m wel van de Efteling), maar er is ook ruimte voor Klezmer-muziek. Daarnaast hebben we een prachtig solo-stuk voor saxofoon op het programma staan.

De Dommelecho staat onder leiding van Jos Kuipers.

 

We kijken er naar uit voor u te mogen optreden.

Zie ook