Filmmuziek concert Symfonie Orkest Best (Geweest)

| Symfonie Orkest Best
zaterdag 17 juni 2023 | 20:00 uur Tot 22:00 uur

Duur: 2 uur inclusief pauze
Symfonie Orkest Best is terug van weggeweest in ’t Tejaterke! Deze keer geeft het orkest een filmmuziek concert. Er zal prachtige filmmuziek ten gehore worden gebracht, variërend van ‘Thema’ uit Schindler’s List met vioolsoliste Bo van den Abbeelen tot een klarinetconcert van Mozart waar het orkest Nico Niemeijer zal begeleiden. De 15-jarige Isa van Dun uit Hilvarenbeek zal onder begeleiding van het orkest de nummers ‘Belle’ uit Belle en het Beest en ‘Into the Unknown’ uit Frozen 2 zingen. Verder kunt u luisteren naar muziek uit films als Forrest Gump, The Chronicles of Narnia, Batman en nog veel meer! In de pauze kunt u genieten van een kopje koffie of thee. U komt toch ook?

Symfonie Orkest Best is een jong orkest, opgericht in 2015. De afgelopen jaren is het orkest uitgegroeid tot een orkest met ongeveer 40 leden, met leeftijden van 10 tot ruim 80 jaar! Symfonie Orkest Best speelt met name klassieke muziek van onder andere Beethoven, Brahms en Haydn, maar zo nu en dan staat er ook wel eens iets anders op het programma, zoals nu dus bijvoorbeeld filmmuziek. Het orkest staat onder leiding van Ghassan Alaboud, een Canadese dirigent die sinds een aantal jaar in Nederland woont. Met dit filmmuziek concert wil het orkest zich graag van een andere kant laten horen, dus het belooft een geweldige avond te worden!

Halverwege het concert zal er ongeveer een half uur pauze zijn. Koffie of thee in de pauze is bij de ticketprijs inbegrepen. Na afloop van het concert kan er nagepraat worden in de foyer van het theater. Consumpties zijn dan voor eigen rekening.

Zie ook