Lunchconcert De Vlinder (Geweest)

| de Vlinder
zondag 17 oktober 2021 | 11:30 uur

Duur: 1,5 uur

LET OP: toegang alleen maar mogelijk met Corona Toegangs Bewijs. Dit is een QR code op telefoon of papier,  een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest van niet ouder dan 24 uur. Een van deze drie bewijzen moet u samen met uw identiteitsbewijs kunnen laten zien. Dit geld voor 13 jaar en ouder.

Team De Vlinder organiseert op 17 oktober voor de vijfde keer een lunchconcert in ‘t Tejaterke. De Backyard Big Band verzorgt de muzikale aankleding. Zij spelen van 11:30 tot 13:00. Direct na het concert wordt een heerlijke lunch verzorgt. Het belooft wederom een muzikaal én culinair geslaagde happening te worden voor jong en oud!

De Backyard Big Band uit Best staat bekend om hun afwisselend repertoire voor een breed publiek. De band bestaat uit een 20-tal goede muzikanten. Wij staan garant voor een goed stuk muziek met een flinke portie enthousiasme! Onder de muzikale leiding van Daan Morris brengen ze diverse muziekstijlen, zoals Swing, Latin en Jazz, met af en toe een uitstapje naar Pop, Jazzrock en Soul.

’t Tejaterke stelt haar ruimte beschikbaar om het concert mogelijk te maken. Daar zijn we blij mee! Zo wordt het lunchconcert in een professionele omgeving aan u gepresenteerd! De zaal is open vanaf 11:00 uur.

De innerlijke mens zal goed verzorgd worden. Met hulp van de vele vrijwilligers van Team De Vlinder zal aansluitend aan het concert een lunch plaatsvinden in de horecaruimte van ’t Tejaterke. Van een heerlijk soepje tot rijkelijk belegde broodjes; de gasten zal niets tekortkomen! U kunt onbeperkt lunchen en ook de koffie, thee, melk en jus d’orange zijn inclusief!

Het lunchconcert is het afsluitingsevenement van Team de Vlinder voor dit bewogen jaar. ​De beklimming van de Mont Ventoux is dit jaar niet doorgegaan maar wel zijn er diverse andere activiteiten gedaan binnen de mogelijkheden die de coronamaatregelen boden. Het team komt deze dag samen om samen met u van een fantastisch lunchconcert te genieten en de sponsorinkomsten een laatste boost te geven. De entreeprijs van € 17,50 p.p. is inclusief concert en lunch. Kaarten zijn te bestellen op de site www.bestindebenen.nl. U komt toch ook?

Zie ook