Soepconcert juni – Vocal group Mooche (Wordt verplaatst)

| Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 21 juni 2020 | 11:30 uur (Wordt verplaatst)
Entree: €8,50

Let op! Deze uitvoering kan naar aanleiding van de aangescherpte besluiten van het RIVM ten aanzien van het Coronavirus geen doorgang vinden op 21 juni 2020. Binnenkort volgt een nieuwe datum.

De Soepconcerten zijn terug!

Ook dit seizoen zijn er een vijftal Soepconcerten gepland in ’t Tejaterke. Op zondag 21 juni is alweer het laatste Soepconcert van dit seizoen. De eer is aan Vocal group Mooche om de reeks Soepconcerten goed af te sluiten.

Two is company, three is a crowd, six is… Mooche!

Vocal group Mooche, een unieke mix van Belgische, Ierse en Nederlandse stemmen.

De zes leden van Mooche (Ingrid de Visser, Anne Conneely, Mariska de Bruijn, Roeland Van Rooy, Marty van der Staak en Theo Collaert) vormen samen eigenlijk een band, maar dan zonder instrumenten: ze gebruiken alleen hun eigen stemmen. De groep staat garant voor een optreden vol mooie, grappige en soms zelfs ontroerende vocale muziek. Het repertoire bestaat uit a capella pop- en jazznummers (uiteenlopend van Stevie Wonder tot Anouk en van The Beatles tot Ed Sheeran), afgewisseld met prachtige ballads. Het merendeel van de arrangementen wordt speciaal voor Mooche geschreven door de drie heren van de groep.

Nice to Mooche you!

Zie ook