Soepconcert november – Vocal group Mooche (Geweest)

| Sociaal-Cultureel Centrum 't Tejaterke
zondag 7 november 2021 | 11:30 uur

LET OP: toegang alleen maar mogelijk met Corona Toegangs Bewijs. Dit is een QR code op telefoon of papier,  een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest van niet ouder dan 24 uur. Een van deze drie bewijzen moet u samen met uw identiteitsbewijs kunnen laten zien. Dit geldt voor 13 jaar en ouder.

De Soepconcerten zijn terug!

Ook dit seizoen zijn er een vijftal Soepconcerten gepland in ’t Tejaterke. Op zondag 7 november is de eer aan Vocal group Mooche om een Soepconcert te verzorgen.

Two is company, three is a crowd, six is… Mooche!

Vocal group Mooche, een unieke mix van Belgische, Ierse en Nederlandse stemmen.

De zes leden van Mooche (Ingrid de Visser, Anne Conneely, Mariska de Bruijn, Roeland Van Rooy, Marty van der Staak en Theo Collaert) vormen samen eigenlijk een band, maar dan zonder instrumenten: ze gebruiken alleen hun eigen stemmen. De groep staat garant voor een optreden vol mooie, grappige en soms zelfs ontroerende vocale muziek. Het repertoire bestaat uit a capella pop- en jazznummers (uiteenlopend van Stevie Wonder tot Anouk en van Marco Borsato tot Ed Sheeran), afgewisseld met prachtige ballads. Het merendeel van de arrangementen wordt speciaal voor Mooche geschreven door de drie heren van de groep.

Nice to Mooche you!

Zie ook