Soepconcert maart – Dunglish: Jos Theuws en Ger Cremers (Geweest)

, | 't Tejaterke
zondag 10 maart 2024 | 11:30 uur

Ja natuurlijk! Ook in het nieuwe seizoen staan de Soepconcerten weer op het programma. Eerst een muzikaal concert en daarna samen soep en een broodje eten, een vast agenda item in ’t Tejaterke. Zondag 10 maart staat Dunglish te popelen om een concert voor u te geven.

Twee akoestische gitaren, 1 elektrische gitaar en een Americana voice. Jos en Ger zijn beiden al jaren als zanger/gitarist bezig in diverse bandjes, De heren vonden elkaar al snel in het te spelen repertoire: Singer Songwriter/Americana liedjes. Denk aan Jim Croce, Fred Eaglesmith of Chris De Burgh. Met een uitstap variërend van een classic uit de 60’s / 70’s van bijvoorbeeld The Hollies, The Little River Band of Neil Diamond tot recentere hits van bijvoorbeeld Lady Antebellum en Paolo Nutini.

In het eerste jaar hebben ze het repertoire uitgebreid met niet alledaagse , doch zeer herkenbare classics uit diverse decennia. Denk aan C.C.R., Traveling Wilburrys, Bruce Springsteen, en de Dire Straits. Ger vertolkt instrumentale nummers van o.a Fleetwood Mac. Maar ook Pop in je Moerstaal komt voorbij. Op het repertoire Boudewijn de Groot, De Dijk en Racoon. Jos schrijft daarnaast eigen nummers welke ook in het repertoire zijn opgenomen. Deze mix maakt een optreden boeiend voor een breed publiek, als ook een luisterpubliek in een kleine, intieme setting. Dat maakt het duo uitermate geschikt voor een Soepconcert!

Zie ook