Thijs van de Meeberg – Meer dan mogelijk (Geweest)

vrijdag 24 maart 2023 | 20:30 uur

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. Theaterkrant schreef hierover: “De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.”

 

Regie: Hanneke Braam

 

Over Meer dan mogelijk

“Komische reflecties van een opkrabbelende vrijgezel (…) De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld (…) Expressief plukkend aan zijn simpele T-shirt, kromgetrokken in zijn consequent verontschuldigende houding, springt hij head first in een nieuw verhaal (…) Met zinnetjes als ‘dat moet ik misschien even uitleggen’ – dan weet je dat er een nieuwe wending komt in de wederopbouw van zijn leven” – Theaterkrant

Zie ook