La Bonne Espérance-Sponsorconcert (Geweest)

, | La Bonne Espérance
zondag 18 februari 2024 | 15:00 uur

Duur: 120 minuten inclusief pauze

Het repertoire van ‘La Bonne Espérance’ is van een indrukwekkende omvang. La Bonne beschikt over een eigen archief van meer dan 500 werken. Het repertoire omvat een ruime doorsnede uit het klassieke repertoire vanaf de 16e Eeuw tot heden. Liederen, motetten en andere religieuze werken uit alle landen zijn ruimschoots aanwezig, alsook musical en evergreens. Met het moderner worden van de wereld en dus ook het publiek is La Bonne bezig het repertoire aan te vullen met toegankelijke werken.

De klasse van La Bonne is er een van allure. Met alle mooie uitgevoerde muziekwerken heeft La Bonne mensen met elkaar verbonden en hoopt dat nog vele jaren te kunnen voortzetten. De werken weerspiegelen niet alleen de A klasse van La Bonne, maar schrijven ook geschiedenis omdat vele werken op vooraanstaande podia in Nederland zijn uitgevoerd. De keuze van het repertoire speelt daarbij in deze tijd een erg belangrijke rol. Dat met deze keuze een juiste keuze werd gemaakt moge blijken uit het enthousiasme waarmee de optredens van de afgelopen twee jaar door het publiek werden ontvangen.

In de afgelopen twee jaar besloten maar liefst zo’n dertig mannen om lid te worden van ‘La Bonne Espérance’. Daarmee groeide ‘La Bonne Espérance’ weer uit tot een van de grotere mannenkoren van Nederland.

Het aantal actief zingende leden bedraagt momenteel ca. 80 leden.

La Bonne is in staat een zeer breed repertoire overtuigend ten gehore te brengen.

 

Zie ook