Soepconcert april – Anita van Hoof en John Desmares

, | 't Tejaterke
zondag 21 april 2024 | 11:30 uur
Entree: € 9,50

Ja natuurlijk! Ook in het nieuwe seizoen staan de Soepconcerten weer op het programma. Eerst een muzikaal concert en daarna samen soep en een broodje eten, een vast agenda item in ’t Tejaterke.

New York meets Paris: Een muzikale ontmoeting tussen 2 grote steden die borg staan voor een rijke muzikale historie. Zo ook een muzikale ontmoeting tussen Anita van Hoof en John Desmares. Beide staan borg voor een muzikaal verleden maar zeker ook het heden. Twee muziekstijlen die heel goed samenkomen in deze voorstelling.

Anita van Hoof met haar geschoolde stem en rake tonen, doet ons vaak denken aan Barbra Streisand, maar haar repertoire reikt verder. Vele songs uit de Amerikaanse Jazz-Books zijn haar niet vreemd maar ze aarzelt niet om te duiken in de wereld van diverse diva’s en in de rock. Ze maakt zich ieder genre eigen. Kortom zeer gevarieerd. Zeker in Best is Anita een zeer gewaardeerde zangeres maar ook landelijk treedt ze regelmatig op met haar rockband “Gray&Purple”.

John Desmares  gaat inmiddels al wat jaartjes mee in de show bizz. Op jonge leeftijd was hij de leadzanger in de toentertijd zeer bekende groep “Les Copains” die in binnen en buitenland genoten van veel succes. Hij stond bekend als de Nederlandse Adamo. Het Franse genre is hem op de huid geschreven. Er volgde ook diverse plaatopnames en T.V. optredens. Hij genoot van het succes. Op latere leeftijd heeft hij de draad weer opgepakt en staat hij wederom weer intensief op de planken. Franse muziek is zijn natuurlijke passie maar verder beschikt hij over een zeer uitgebreid repertoire. En wederom geniet hij weer van de muziek op de diverse podia.

Zie ook